Wissenkerke

Wissenkerke is de hoofdplaats van de gemeente Noord-Beveland, ook bekend als het eindeloze eiland. Walcheren, Schouwen Duiveland en Zuid-Beveland zijn binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Het dorp heeft een supermarkt, buitenzwembad en een paar horeca gelegenheden. In de nabij gelegen dorpen is een ruime keuze aan horeca te vinden.

Zeeland

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan mooie stranden, vele zonuren en schone lucht. In Zeeland sta je overal binnen 15 minuten aan open water. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan één van de vele pittoreske plaatsen als Middelburg, Veere, Zierikzee, Hulst, Sluis en veel meer.

Wandelen en fietsen

Zowel Noord-Beveland als Zeeland biedt vele kilometers aan knooppunt routes voor wandelaars en fietsers. Ook de mountainbiker haalt hier zijn hart op. Het eiland beschikt over 3 mountainbikeroutes rond het Nationale Park Oosterschelde. Wissenkerke is ook een goede locatie voor deelnemers van de Kustmarathon of de Kustloop van Vrouwenpolder.

Cultuur

Voor de cultuurliefhebber biedt Zeeland veel mogelijkheden. Denk aan het Deltapark Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, het Bevrijdingsmuseum in Nieuwedorp of één van de festivals zoals Concert at Sea.. Op culinair gebied zijn er onder andere de jaarlijkse mosselfeesten in diverse plaatsen, het Oesterfestival in Yerseke of het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke zelf.

Watersport

Wissenkerke ligt tussen het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Je kunt hier volop zwemmen, suppen, zeilen, sloepen huren, windsurfen, sportvissen en kanoën. Ook voor de duiker zijn er 8 duikplaatsen op Noord-Beveland.

Motorrijden

Voor de motorrijder ligt Wissenkerke centraal tussen Walcheren, Schouwen Duiveland en Zuid Beveland. En bij onze B&B staat jouw motor veilig achter slot en grendel.

Zeeuwse Zot

De Zeeuwse Zot is een B&B in het leuke dorp Wissenkerke. Van oorsprong een oude stoffenwinkel, nu een comfortabel en gezellig onderkomen met 5 privékamers. Wij maken het jou als onze gast graag naar je zin in een ongedwongen sfeer. Wil je actief bezig zijn, relaxen of bourgondisch genieten? Het kan allemaal in het mooie Zeeland! Wij adviseren je graag over de beste mogelijkheden. 

Zeeuwse Zot is een gezellige en comfortabele B&B van alle gemakken voorzien. De B&B heeft op de eerste verdieping 4 kamers, allemaal met een tweepersoonsbed, eigen toilet, douche, Smart tv, zithoek en gratis wifi. Op de begane grond is een luxe twee persoonskamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet, tv, dvd speler, zithoek en gratis wifi. We hebben een warme huiselijke sfeer gecreëerd op de begane grond waar wij het ontbijt serveren. Ook beschikt de Zeeuwse Zot over een gastentuin.

Ontbijt
Wij serveren het ontbijt dagelijks tussen 08:00 – 10:00 uur. Wil je vroeger ontbijten, dan regelen wij dat graag in overleg.

In- en uitchecken
Inchecken tussen 16.00 – 18.00 uur. Kom je later? Laat het ons dan even weten en we staan voor je klaar.
Uitchecken tot 10.30 uur.

Berging
Kom je met de fiets of motor? De Zeeuwse Zot heeft de mogelijkheid jouw fiets of motor veilig achter slot en grendel te stallen.

Parkeren
Op 50 meter afstand van de B&B is er een gratis parkeerplaats. Voor in-en uitladen is er plaats voor de deur.

Over ons

Wij zijn Chris en Daniela, van oorsprong een Bourgondische Brabander en een gastvrije Canadese. In 2017 hebben wij elkaar ontmoet en sinds die tijd wilden wij onze droom van een eigen B&B laten uitkomen. Dat is gelukt, de B&B is in juli 2021 geopend. Wij hopen je te mogen verwelkomen in onze gezellige Zeeuwse Zot.

Foto album